8 jan. 2013

Januari


Hej svejs! Året har trots kyla, slask och stel rygg börjat bra. Jag har fått ett nytt manus antaget av Rabén & Sjögren som kommer ut i början av 2014. Det är en roman för unga vuxna som handlar om en ung turist i Kalifornien. En flicka som letar efter sig själv och vad hon drömmer om.

Håller också på med några andra skrivprojekt. Ett inlämnat manus (håller tummar och tår för att förlaget gillar det, lite nervöst eftersom det är väldigt annorlunda från det jag skrivit tidigare) och så håller jag på med en uppföljning till en bok. Till vilken bok får ni själva gissa! 

I år kommer jag även att börja frilansa som redaktör och lektör. Det vill säga läsa manus, komma med synpunkter om hur texter kan förbättras och ge förslag på ändringar. Jag har framförallt vana av att läsa prosa för ungdomar och vuxna.

Förutom att jag själv skriver böcker har jag läst litteraturvetenskap, arbetat som frilansjournalist under många år, praktiserat på MIX Förlag och är litteraturrecensent på Hallandsposten och lektör för Bibliotekstjänst. Hör av er om ni är intresserade på: moa@erikssonsandberg.com

2 kommentarer:

  1. Lycka till, Moa!
    Lika söt som då du var en ung liten dam :-)
    Kram Kajsa

    SvaraRadera
  2. Tack fina Kajsa! Vi borde verkligen ta en kaffe någon dag! kram

    SvaraRadera