23 mars 2010

Fina GlappetJag började se om 90-talsserien Glappet igår för säkert femte gången och tänkte än en gång att det är en av de bästa svenska ungdomsserierna någonsin. Eller bästa tv-serierna rakt av. Manuset av Christina Herrström är välskrivet och det är så fantastiskt välspelat hela tiden. Minsta lilla biroll är bra. Älskar skildringen av alla äckliga snuskgubbar och Ellas och Josefins omedvetet töntiga, naiva framtoning. Kläderna kanske känns passé men historien är klassisk. Helt underbart!

2 kommentarer:

 1. Skön blogg. Tyckte framför allt om platser där tiden står still.

  Trillade in på din blogg när jag sökte på miss lily deluxe, hon är med nu på torsdag när bouffonteatern presenterar Quater house under bilan på Hantverkargatan 78. Kom gärna förbi om du vill, det vore himla roligt.

  Hmm... blev lite reklamigt, mer som en förklaring hur jag hittade hit. Du skriver verkligen skönt, som tidningen till lördagsfrukosten när kaffet luktar fantastikt och man har väntat en hel vecka på denna stund.

  P.

  SvaraRadera
 2. Vilken fin komplimang! Tack så mycket! Tyvärr kunde jag inte komma i lördags men hoppas att det blev en lyckad kväll. Detta kanske du redan vet, men Miss Lily ska hålla i en burleskfestival på Berns i vår. Kommer säkert att bli livat värre:

  http://www.burleskapader.se/LilyDeLuxe.htm

  SvaraRadera